Creative Steps- valmennusohjelma elämän muutosprosesseihin

Elämssä tuo mukanaan isompia ja pienempia muutostarpeita

Creative Steps 

elämän muutosprosessivalmennus, Sinulle henkilökohtaisesti ja tiimeille

  • siirry stressistä holistiseen menestykseen

Neljän päivän valmennuskokonaisuus luo perustan yksilön ja ryhmän tasapainoiseen ja kestävään toimintaan ja yhteistyöhön. 

Valmennuksen ovat innovoineet ja kehittäneet yhteistyössä Margita Söderling, https://www.hankocoaching.fi/ ja Tarja Aalto, www.goodwaves.fi . He myös toteuttavat valmennuspäivät käytännössä.

Valmennuspäivät sopivat erinomaisesti yritysten tiimeille, jotka aidosti etsivät uusia tapoja erottautua ja menestyä ja luovuuden käyttö on suositeltavaa. Yrityksille, joiden arvoissa henkilöstö on tärkein resurssi ja heistä halutaan pitää hyvää huolta.

Kaikille, jotka haluavat kehittyä henkilökohtaisesti ja kohdata muutokset tasapainoisesti.

 Lue täältä lisää ja varaa ja osta linkin kautta suoraan valmennuspäivät tiimillesi.

Creative Steps – valmennuspäivät

Lisätietoja myös tästä:

Valmennuspäivä konseptimme tarjoaa tietoa ja kokemuksellisia työkaluja, joilla kohdata elämän jatkuva muutosprosessi, menestyksellisesti. Muutos laukaisee meissä aina jonkin tasoisen stressireaktion.

Valmennuspäivien aikana voit oivaltaa miten kehität omaa arkeasi, kohti parempaa kommunikaatio ja luovuutta, omassa yhteisössäsi ja kuinka pidät stressitasosi positiivisena. Saat työkaluja kulkea kohti inspiroivampaan ja tasapainoisempaan elämää, työssä ja vapaa-aikana.

Yksilön holistinen kehitys johtaa ryhmän muotoutumiseen vahvaksi tiimiksi, joka vie yritystäsi kohti menestystä.

Pysähdy positiivisesti ja uudistu HelsinkiWest ilmapiirissä.

Creative Steps valmennusohjelma

  • 4 erilaista valmennusaihetta
  • 4 eripituista valmennushetkeä
  • valitse sopivin vaihtoehto

1.Quick Steps – 1,5 t nopea tutustuminen aiheisiin esim. kokouksen ohessa. Pyydä tarjous.

2. All-in-One  – 3 t tehokas valmennus yhteen aihekokonaisuuteen kerrallaan. Pyydä tarjous.

3. Step 1,2,3,4  Neljä erilaista koko päivän valmennusohjelmaa. Katso lisätiedot alta.

4. Creative Steps nuorille, 15 –  29 v., eri vaihtoehtoja. Tule mukaan sponsoroimaan nuorten ohjelmia.

STEP 1

Opi tuntemaan itsesi paremmin

Miten hyvin tunnet itsesi, oikeasti? Mitä haluat? Milloin voit hyvin?

STEP 2

Johtajuus – johda itseäsi ja muita tasapainossa

Holistinen tasapaino? Kuuletko, kun kuuntelet? 

STEP 3

Siirry stressistä luovaan arkeen ja omannäköiseesi menestykseen

Haluatko enemmän aikaa? Elätkö mukavuusalueellasi?

STEP 4

Tulevaisuuden työkalut nyt!

Mistä ja miten syntyvät parhaat ideat? Kuinka saat ne konkretisoitua?

Miten  Creative Steps valmennus tapahtuu?

Valmennuspäivät toteutetaan 6-12 hengen ryhmissä.  Utvecklingsdagarna kan utföras även på svenska.
Pieni ryhmä antaa tilaa ja aikaa kaikille ja kaikelle. Ryhmässä inspiroimme itseämme ja muita sekä oivallamme uusia asioita toisia ja itseämme kuuntelemalla. Vastavuoroinen kohtaaminen ja kommunikointi luovat yhteisöllisyyttä ja toisaalta ne tukevat sinua omalla, henkilökohtaisella matkallasi.

Tule kokemaan – kokemuksen kautta kehoon ja mieleen jää pysyvämpi muistijälki, kuin luetun tai kuullun kautta. Tehdään yhdessä, ollaan yhdessä ja koetaan yhdessä mutta kuitenkin vahvasti omana itsenämme.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat oivaltaa lisää itsestäsi ja tunnistaa omat valtavan potentiaalisi sekä luoda paremman kontaktin itseesi sekä omaan yhteisöösi, töissä, kotona ja vapaa-ajalla. Valmennuspäivät sopivat erinomaisesti myös yritysten tiimeille, jotka aidosti etsivät uusia tapoja erottautua ja menestyä. Yrityksille, joiden arvoissa henkilöstö on tärkein resurssi ja heistä halutaan pitää hyvää huolta. Kaikille meille, jotka haluamme kehittyä henkilökohtaisesti ja kohdata muutokset tasapainoisesti. 

Elämä on jatkuvaa muutosta ja aiheuttaa meille stressiä. Yhtä ns. hyvän elämän konseptia ei ole olemassa vaan elämämme on aina ainutlaatuinen kokonaisuus. Miltä sinun elämäsi näyttää ja tuntuu juuri nyt? Haluaisitko siihen muutoksia? Miten? Oletko utelias itsesi ja muiden suhteen sekä elämän suhteen? Mitä kaikkea voikaan olla nurkan takana odottamassa? 

Varaa ryhmällesi omat valmennuspäiväpaketit. Räätälöimme teille mielellämme myös yöpymiset ja muut oheisohjelmat HelsinkiWest alueella. Ole yhteydessä, tarja@goodwaves.fi, 0400 477076, Tarja Aalto

Step 1,2,3 ja 4 kokopäivän valmennuksien aikataulut:

1. päivä,  9.30 – 17.30

2. päivä,  9.00 – 16.00

Rennolla lounastauolla sinulla on aikaa tutustua myös ympäristöön. Oleskele luonnossa, pistäydy shopping streetillä pikku putiikeissa, kiipeä vesitorniin maisemia ihailemaan tai käy näyttelyssä tai museossa, paikkakunnasta riippuen. Illalla voit pulahtaa uimaan mereen tai Hangossa paikallisen kylpylän altaaseen ja nauttia saunoista. Illalla voit myös osallistua yhteiselle illalliselle tai nauttia omasta rauhastasi.

AVOIMET VALMENNUSPÄIVÄT

Ajoittain tarjoamme mahdollisuuden myös avoimiin Creative Steps- valmennuspäiviin, joissa ryhmä muodostuu yksittäisistä osallistujista. Kysy seuraavia avoimia valmennuksia. t

HelsinkiWest alueella koet luonnon hyvää tekevät vaikutukset erittäin voimakkaina; koko luonto, meri, horisontti, kalliot, puut ja avoin tila ovat läsnä joka puolella. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi HelsinkiWest alueelle. Säiden salliessa olemme paljon myös.ulkona, puistoissa, metsässä, järven tai merenrannoilla, paikkakunnasta riippuen. Creative Steps valmennus – tarjoaa tietoa ja taitoja sekä uusia oivalluksia ja kokemuksia. 

Pysähdy positiivisesti ja uudistu Läntisellä Uudellamaalla..

Tapahtumapaikat

Riippuen paikkakunnasta tapahtumamme paikat vaihtelevaät. Hangossa voimme olla esim. Hangon Kaupungintalossa, joka on Bertel Liljeqvistin suunnittelema vuodelta 1951. Hangossa valmennuspäivät voidaan toteutttaa tässä kauniissa ja ainutlaatuisessa lämpiössä, johon funkistyyli ja Paavo Tynellin kattovalaisimet luovat aivan oman tunnelmansa.Tila sijaisee kaupungin keskustassa, Vuorikatu 1 osoitteessa.  Ikkunoista aukeaa huikea näkymä merelle, puistoon, kirkolle sekä ainutlaatuiseen vesitorniin, sinne kannattaa kiivetä maisemia ihailemaan – avaruus ja kauneus hämmästyttää. Hangossa liikumme myös ulkona ainutlaatuisilla  merenrannoilla, puistoissa ja Wanhan Kylpyläpuiston ja Puistovuoren Rakkauden Polun maisemissa.

Tai 6 hengen valmennus voidaan toteuttaa MakeOver – kokoustilassa, Hangon Itäsataman hulppeissa merimaisemissa.

Valmennuspäivien hinnat:

2 päivän paketti Hangossa 495€ / hlö, sis. alv 24%

4 päivän paketti Hangossa 895€ / hlö, sis. alv 24%

Hinnat sisältävät:  Kaikki aikataulussa mainitut ohjelmat ja tapahtumapaikan vuokran, 1 x lounaat ja 2x välipala / päivä ohjelman mukaan. Illallinen on vapaa-ehtoinen ja omakustanteinen.

Pyydä tarjous jos haluat että valmennuspäivät järjestetään jossakin muualla HelsinkiWest alueella, Läntisellä Uudellamaalla.

Majoittuminen 

Voimme varata majoituksen puolestasi tai voit varata sen itse. Hangossa suosittelemme majoitukseen Hotel Bulevardin huoneita tai huoneistoja, Hotelli Villa Maijaa tai Hotel Regattaa tai ryhmille Villa Solgårdenia kesäaikaan. Villa Solgården sijaitsee tunnelmallisessa Wanhassa Hangossa, hurmaavalla puuhuvila villoista tunnetulla kylpyläpuiston alueella, noin 10 min kävelymatkan päässä keskustasta, jossa muut majoituspaikat ja koulutuspaikkamme sijaitsevat. Jos haluat yöpyä omassa puutaloasunnossa tai villassa voit katsoa vuokrattavia yksityismajoituskohteita lomahanko.fi sivuilta. Voit myös olla meihin yhteydessä, tarja@goodwaves.fi

Peruutusehdot

Jos osallistuja peruu osallistumisensa vähemmän kuin1 kuukautta ennen valmennuspäivää, osallistumismaksua ei palauteta. Osallistuja voi nimetä tilalleen toisen henkilön. Jos valmennuspäivät jostain syystä joudutaan peruuttamaan, osallistumismaksu palautuu sinulle automaattisesti.

Tarkistathan että matkavakuutuksesi on ajan tasalla ja korvaa mahdollisen sairastumisesi. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin, valmennuspäivien peruuntumiseen tai valmentajien muutoksiin esim. äkillisissä sairastumistapauksissa

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

tarja@goodwaves.fi, Tarja Aalto, 0400477076

Voiko asioita ajatella toisin?

< Takaisin