TÄRKEIN RESURSSI

Henkilöstö on mielestämme yrityksen tärkein ja arvokkain resurssi. Digitalisaatio, koneet ja laitteet pystyvät tekemään paljon mutta ainakin vielä inhimillinen kosketus ja näkökyky sekä visiointi ovat vain meidän ihmisten voima ja kilpailuetu. Elämä on tässä ja nyt, ainutlaatuisena mahdollisuutena.

Henkilöstön erilaiset kapasiteetit, kyvyt ja luovuus ovat vahvimmillaan silloin kun he voivat holistisesti hyvin eli ovat kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvässä tasapainossa.

PÄIVITYKSET JA MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Aivan samoin kuin yrityksen laitteille, koneille, tiloille, autoille ja digitaalisille laitteille tehdään määräaikaishuoltoja ja päivityksiä nämä toimenpiteet tulisivat olla myös inhimillisen resurssin oikeus ja rutiininomainen käytäntö. Miksi näin ei ole? Missä ovat ihmisten määräaikaishuollot ja päivitykset? Ihmisen on tarkoitus kestää tuottavana resurssina työelämässä keskimäärin 40-50 vuotta.

Missiomme on edistää holistisen hyvinvoinnin käsitettä globaalisti, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ns. työhyvinvointi ei voi olla kokonaan erillinen osa muusta hyvinvoinnista tai päinvastoin. Miksi kutsutaan muuta hyvinvointia kuin työhyvinvointia? Onko vapaa-ajan hyvinvointi kattava termi?

HOLISTINEN HYVINVOINTI

Toisaalta pelkkä kehon hyvinvointi on vain yksi ihmisen osa-alue. Psyykkinen ja henkinen hyvinvointi ovat myös yhtä tärkeitä osa-alueita kokonaisuuden kannalta, sanoisin että tärkeämpiäkin.
Sosiaalinen, emotionaalinen ja taloudellinen hyvinvointi ovat myös osa holistista hyvinvointia.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista länsimaisista hyvinvointisuuntauksista, käsitteistä, menetelmistä ja hoidoista ja 20 vuoden kokemus itämaisesta ayurvedasta ja filosofioista ja holistisesta näkemyksestä.

RATKAISUT

Palvelumme tarjoavat innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja saada holistisen hyvinvointi ajattelun edut ja käytännöt arjen tasolle. Tavoitteena on henkilöstön, yrityksen ja organisaation yhtenevät edut hyvinvoinnin, kestävän kasvun ja taloudellisen menestyksen alueilla.

ReRooms™ konseptin räätälöidyt WorkSpaces tila- ja toimintaratkaisut sopivat yrityksien ja organisaatioiden tilohin. MySpace tilat sopivat kotiympäristöihin.

GW Allround holistisen hyvinvoinnin valmennukset henkilökunnallenne.

Holistic Healing Holidays tarjoaa ratkaisuja edistää holistista hyvinvointia yrityksen henkilöstön työ-, koulutus-, kokous- ja Tyhy matkoilla tai asiakasmatkoilla kotimaassa ja ulkomailla.

Palvelumme kattavat teidän lähtötilanteen karkoituksen ja tavoitteet. Suunnittelemme ja toteutamme teille sopivat vaihtoehdot avaimet käteen periaatteella.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt