Ayurveda – WHOn tunnustama Intialainen lääketiede, terveystieto, filosofia ja elämäntapa.

Menetelmä pitää sisällään myös vaikuttavia hoitoja itsehoitoon ja ammattikäyttöön. Useat hoidot sopivat sovellettuina erinomaisesti länsimaisten hyvinvointi-, kauneus-, Spa- ja Resort yritysten käyttöön.

Ayurvedan avulla pystymme myös nopesti ja helposti ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja käyttäytymistä. Keho- ja temperamenttityyppeihin tutustuminen on helppoa, mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Suomessa Ayurveda kiinnostaa enemmän ja enemmän. Meidän yrityksessä sekä henkilökohtaisella tasolla Ayurvedan opit ovat olleet käytössä jo 20 vuoden ajan.

Ayurveda koulutukset räätälöidään teidän tarpeiden mukaisesti. Kyse voi olla teoriatiedosta tai käytännön sovellutuksista eri aloille. Jo yhden päivän koulutus voi antaa teille paljon ja toisaalta sanotaan että Ayurvedaa ei voi kokonaan oppia yhden elämän aikana.

Ole yhteydessä ja kerro mitä haluaisit Ayurvedasta oppia. Mihin asiaan haluaisit Ayurvedisen näkökulman? Suunnitellaan miten voisitte käyttää tietoa yrityksen, henkilökunnan ja asiakkaiden eduksi?

Räätälöimme teille sopivan koulutuksen. Lue lisää Ayurvedasta sivuiltamme Ayurvedic Choice

Pyydä lisätietoja eripituisista ja teemallisista kurssikokonaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Referenssejä

Vastaamme esim. Tuntologien Ayurveda-osuuden koulutuksesta.

Olemme yksi Suomen Ayurvedayhdistyksen Instituutin opettajista. Lue lisää yhdistyksestä ja koulutuksista.

Ayurvedaa olemme opettaneet usean vuoden aikana myös kosmetologeille SKY-Opistolla ja Ayurvedisen Lakshmi, ihonhoidon ammattilaistuotesarjan, kosmetologeille.

< Takaisin