Psyykkisen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin koulutuksia ryhmille

Järjestämme yhteistyössä Good Waves Consulting kumppaniverkoston kanssa holistista hyvinvointia edistäviä kokonaisuuksia.

Juuri nyt ajankohtaista on henkisen ja psyykkisen hyvinvoinnin vahvistaminen johtuen koronaepidemian tuomista yllättävistä muutoksista arjessa, töissä ja kotona.

Arjen Taidot ™ voimavara- ja selviytymistaitojen Tyhy päivät                                                                           

Tyhy päivien ohjelmat painottuvat joko kehonhuoltoon tai mielenhuoltoon.  Olemme tottuneet ja osaamme pitää hyvää huolta kehostamme erilaisin menetelmin. Mutta myös mielestä on pidettävä hyvää huolta. Miten paljon aikaa varaat mielenhuoltoon päivittäin? Mitä on mielenhuolto? Mitä on mielen hyvinvointi ja terveys? Mistä kasvaa vahva ja joustava mieli? Jo nyt tutkimukset osoittavat että koronaepidemia on aiheuttanut mielenterveyden ongelmia ja kasvua on odotettavissa myös tulevaisuudessa.   Juuri nyt on mielenhuollon aika ja ennakoivat toimenpiteet ovat kustannustehokkaita valintoja.

Mielenhuoltoa painottavat Arjen Taidot ™  Tyhy päivät keskittyvät mielen hyvinvointi – ja terveystaitojen teemoihin yhdistettynä ripaukseen ohjattua luontoliikuntaa, rentoutumista, hyvää ruokaa ja seuraa.

Holistisen hyvinvoinnin kokemus luontoympäristössä, Läntisellä Uudellamaalla yhteistyökumppaniemme tiloissa. Pyydä tarjous; tarja@goodwaves.si, 0400477076

 • Hotel Sea Front, Tammisaari, https://hotelseafront.fi/   
 • Mustion Linna, Mustio, https://www.mustionlinna.fi/fi/

Päivien aikana opit uusia taitoja ja vahvistat vanhoja käytännön, harjoitteiden, interaktiivisen ja erinomaisen, tieteellisiin tutkimuksiin pohjautuvan Mieli Ry:n laatiman Mielenterveyden ensiapu® 1 – koulutuksen avulla.

Arjen Taidot ™Tyhy päivät teille toteuttaa MIELI ry:n kouluttama ja valtuuttama ohjaaja Tarja Aalto,  Mielenterveyden ensiapu® 1 ohjaaja ja holistisen hyvinvoinnin asiantuntija ja – valmentajayhteistyössä Good Waves Consulting kumppaniverkoston kanssa.

Arjen Taidot ™ palvelut ja Mielenterveyden ensiapu® 1 – koulutukset on tarkoitettu erityisesti työyhteisöille, johtoryhmille, yrittäjille ja yhdistyksille sekä itsensä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Koulutukset ovat voimavarakeskeisiä, herättävät uusia ajatuksia ja oivalluksia sekä opit uusia taitoja, jotka helpottavat arkea, töissä ja kotona.


Monet tutkimukset osoittavat että suoriudumme vaativistakin tilanteista töissä ja kotona paremmin jos olemme hyvässä tasapainossa kokonaisvaltaisesti, olomme on hyvä ja voimme fyysisesti hyvin.                                                                                      

Stressitilanteessa, kriisissä ja kiireessä on erityisen tärkeää että olemme jo ennakolta vahvistaneet omia psyykkisiä ja henkisiä voimavaroja. Toimintakykymme pysyy selkeänä ja rauhallisena. Vahvista taitoja ja opi uusia!

 • Mielenhuollon koulutukset voidaan järjestää työnantajan, yhdistyksen, järjestön tai esim. paikallisen yrittäjäjärjestön toimesta ja kustannuksella.
 • Pyydä että oma yrittäjä- tai muu yhdistys, organisaatioa tai teidän ryhmä yhdessä tilaatte tämän koulutuksen kauttamme.
 • Även på svenska

Lue lisää myös yrittäjien mielenterveyden hyvinvointikoulutuksesta!

Palveluihimme kuuluvat myös kehonhuollon ja mielenhuollon

 • digitaaliset palvelut
 • henkilökohtaiset ja ryhmävalmennukset
 • työpajat
 • luennot
 • TYHY
 • tilojen sisustuksen ja toimintojen hyvinvointivaikutusten edistäminen

< Takaisin

Pyydä lisätietoja eripituisista ja teemallisista kurssikokonaisuuksista ja mahdollisuuksista.

TILAA KOULUTUS TÄSTÄ

Rento liikkuminen luonnossa, rauhallinen hengitys ja luonnon tietoinen näkeminen, kuuleminen ja koskettaminen ovat todistetusti erinomaisia keinoja lisätä hyvinvointia ja poistaa stressireaktioita kehosta ja mielestä.