Yksi pysähdyspaikka Intian matkallamme

”Kohdemaana Intia oli eksoottinen ja kiehtova. Matkaa tilatessani en voinut kuvitellakkaan miten vaiherikkaan ja elämyksellisen sekä kokonaisvaltaisen kokemuksen saan.

Matkaohjelma oli vaihteleva ja laadittu rauhallisella aikataululla. Pikkuhiljaa kaikkia aisteja heräteltiin Intian monimuotoisuuteen.

Good Waves verkoston asiantunteva Hyvinvointi & Ayurveda valmentaja Tarja Aalto toimi meillä myös Intian kulttuurin oppaana ja kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia Intian tavoista sekä Ayurvedan maailmasta. Majoitus paikkojen valinnoissa ja kuljetusjärjestelyissä oli nähty paljon vaivaa ja ne sujuivat mainiosti. Vierailimme kolmella eri paikkakunnalla ja kohteessa.

Pilvien yläpuolella


Intialainen ruoka ja Ayurvedinen ruoka ovat omia maailmojaan ja kumpaankin tutustuimme mielenkiinnolla. Ayurveda hoidot olivat erittäin mieleenpainuvia, monipuolisia, nautinnollisia ja tehokkaita sekä poikkesivat merkittävästi esim. Suomen kauneushoitoloiden hoitotarjonnasta. Valmentajamme toimi myös tulkkina tarpeen mukaan esim. Ayurveda lääkärin konsultaatioissa.” Sirkku

”Voin lämpimästi suositella Holistic Healing Holidays matkoja, kun haluat matkaltasi enemmän. Rakkain terveisin, ”Sirkku

Sirkku Virinsalo, Nastola, https://www.kauneushoitolasirkku.fi/

Opettelimme hoitomaailmaa ja niiden vaikutuksia sekä tutustuimme myös käytännössä Ayurvedisiin hoitoihin
Teeviljelmät – tiedätkö miten valmistetaan musta, vihreä javalkoinen tee?

< Takaisin