Yrityksemme Hyvänolonkeskus Relax Oy on toiminut hyvinvointialalla yli 13 vuotta tarjoten kattavia hoitopalveluita Kuopion alueelle. Ajan kuluessa olemme kokeneet, että asiakkaat kaipaavat nykyään laadukkaampia ja vaikuttavampia hoitoelämyksiä.

Olen miettinyt, miksi kaikkia muita aistejamme ruokitaan tässä yhteiskunnassa yllin kyllin, mutta tuntoaisti jätetään usein paitsioon.  Siitä lähti ajatus luoda kokonaan uudenlainen kosketuskulttuuri hoitomaailmaan, syntyi Tuntopub idea. Lue lisää asiasta www.tuntopub.fi.  Näin syntyi myös uusi ammattiryhmä, Tuntologit ja ensimmäinen koulutusryhmä on pian saavuttanut päämääränsä.

Koulutus on toteutettu yhteistyössä hoitoalan ammattilaisten kanssa. Yhdestä koulutusosiosta, Ayurveda, vastasi Good Waves konsultti Tarja Aalto. Hänen vetämä koulutus oli hyvin mielenkiintoinen. Mielestäni Ayurveda laajentaa ihmiskäsityksiämme ja ymmärrys kanssaihmisiä mm. asiakkaita ja itseä kohtaan lisääntyy. Saimme tietoa myös kokonaisvaltaisesta ajattelusta, kehon, mielen ja aistien yhteydestä. Ayurveda suosittelee myös eri tyyppisiä hierontaotteita ja voimakkuuksia eri tyyppisille ihmisille. Monet asiat vaikuttivat siihen että valitsin Ayurvedan yhdeksi osioksi tuntologikoulutusta. 

Eija Huttunen, erikoiskosmetologi, AmO, www.tuntopub.fi  Hyvänolonkeskus Relax Oy

FeetTouch hieronta

< Takaisin